lauantai 24. lokakuuta 2009

Kesän 2009 suosituimmat hääleikit osa 2

Isoimmat naurut kirvoittanut ohjelma
Oli vain kaksissa häissä, eli vähemmän tunnettu, mutta hauska. Ideana on, että sekä miehistä, että naisista vieraille on joillekin jaettu ennakolta avaimia ja jonkun kanssa on sovittu, että hän tulee viimeisenä.

Ohjelman alkaessa kaaso (tai bestman) aloittaa kertomalla, että koska nuoripari on poistunut sinkkumarkkinoilta pysyvästi avioliiton myötä, entisten tyttö- ja poikaystävien on syytä palauttaa avaimet (jotka heille mahdollisesti on jäänyt) edessä olevaan pulloon tai purkkiin.

Ensin morsiamen entiset poikaystävät, yksi toisensä jälkeen, toinen toistaan komeampia kavereita tuo avaimet ja pudottaa ne purkkiin. Tauko... kaaso kysyy, onko "Pete" täällä, (mitään ei kuulu, kukaan ei tule) ja jatkaa hetken tauon jälkeen kaaso sanoo: "kyllä sinun on nyt ihan oikeasti tuotava se pois.." jolloin viimeinen avain palautetaan.

Sitten bestman alkaa kysellä sulhasen entisten tyttöystävien perään. "No niin, tuokaa vaan nyt ne kaikki avaimet tänne"... ketään ei tule. Bestman alkaa jo käydä epätoivoiseksi.. eikö siis ketään.. rohkeasti nyt vain tänne. Hetken tauon jälkeen salin takaa nousee vanha mummo ja ennen kuin hän on eteen kerennyt on mehevät naurut kirvonneet vierasjoukosta.

Tämä ohjelma on hauska, jos se on yllätys vieraille eivätkä he ennestään sitä tiedä. Ja meitäkin nauratti sivusta seuratessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti