lauantai 24. lokakuuta 2009

Kesän 2009 suosituimmat hääleikit osa 1

Pääsääntöisesti lämmin ja kaunis juhlakesä on takanamme. Ja voi kuinka meillä juhlittiinkin:) Töiden lomassa saimme seurata monenlaisia hääjuhlissa käytettyjä leikkejä ja ohjelmia. Ja sivustakatsojana juhlissa näemme tietenkin myös yleisön eli vieraiden reaktiot.

Pääsääntöisesti leikit olivat uusia tai muunnoksia vanhoista uudehkoista hääleikeistä. Niistä jäi erityisesti mieleeni hauskoina muutama joista haluan kertoa, jos vaikka joku haluaa kokemuksia tai ideoita.

Tutustumisleikki nro 1.
Tänä kesänä oli leikki josta oli käytössä kahta erilaista versiota. Edestkäyvät eli ohjelman juontajat lukivat sulhasesta ja morsiamesta väitteitä ja kaikki jotka tunsivat väitteen olevan omalla kohdalla totta saivat taputtaa. Tämä oli yleisin versio.

Eli "kaikki jotka ovat vauvana pidelleet morsianta sylissään taputtakaa" , "kaikki ketkä ostivat jotain uutta juhlaan", "kaikki ketkä itkivät kirkossa" jne. Muunnosversioissa yhdessä vieraat seisoivat ohjelman aikana ja heidän piti kääntyä joko vasemmalle tai oikealle (mikä aiheutti tietenkin hauskaa sekaannusta ja liikettä), ja yhdessä versiossa piti taputtamisen sijasta nousta seisomaan (sama juttu liikettä tuli). Tosin viimeisen version huono puoli oli se, että se oli aikaavievä ja ihmisten noustessa liikkumaan tuolit aiheuttivat sen verran ääntä, että se häiritsi jonkin verran ohjelman kulkua.

Tässä ensimmäinen "makupala" seuraavassa osassa kesän parhaimmat naurut kirvoittanut ohjelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti